Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Lokalna vlast korpom za smeće zatvorila šahtu za kanalizaciju

Kako tvrde u lokalnom DPS-u, benefite sadašnje vlasti imaju samo rukovodstvo opštine i partijski lideri koji participiraju u vlasti u Tuzima

Vlast u Tuzima, predvođena albanskim strankama, Bošnjačkom strankom i Demokratama, pred izbore građanima Malesije je obećala brda i doline – da će opština Tuzi biti mjesto velikih investicija, koje će doprinjeti kvalitetnijem životu svih građana, tvrde u OO DPS Tuzi.

,,Od najavljene investicije jedino sto možemo uočiti kao promjenu je postavljanje nekoliko klupa za sjedjenje i korpi za odlaganje otpada”

Nažalost, za sada, kako tvrde u lokalnom DPS-u, benefite sadašnje vlasti imaju samo rukovodstvo opštine i partijski lideri koji participiraju u vlasti u Tuzima.

“Naime, uređenje parka u Tuzima je najavljeno kao velika investicija, sa čijim projektom, mjesecima, mahao predsjednik Opštine. Od ovako najavljene investicije jedino sto možemo uočiti kao promjenu je postavljanje nekoliko klupa za sjedjenje i korpi za odlaganje otpada. Ostalo je sve isto. Takođe, smatramo da je neophodno da građani budu informisani o utrošenim sredstvima. Mi mislimo da im je bolje bilo da od utrošenih sredstava postave šahtu za kanalizaciju, a ne ovu korpu, kao što se može vidjeti na slici”, navode oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve