Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Lokalna vlast da radi na razvoju infrastrukture u Tuzima, a ne da se bavi partijskim zapošljavanjima

Očekuju da će Opština Tuzi, kako navode iz partije, preduzeti konkretne korake ka ''ispunjavanju procedura za izgradnju 3. faze bulevara i time zaokružiti kompletan projekat''

Povodom ponovnog izbora za gradonačelnika Glavnog grada koristimo priliku da čestitamo dr Ivanu Vukoviću obavljanje ovako značajne funkcije u narednom periodu, poručili su iz Opštinskog odbora DPS-a Tuzi.

“Takođe koristimo priliku da izrazimo zahvalnost i zadovoljstvo povodom najave gradonačelnika da će se ubrzo raspisati javni poziv za izbor izvođača radova na izgradnji 2. faze bulevara Podgorica-Tuzi, kao jednog od najznačajnijih infrastrukturnih projekata, a koji će biti most povezivanja i saradnje na zadovoljstvo građana naše opštine i Glavnog grada”, naveli su iz DPS Tuzi.

Očekuju da će Opština Tuzi, kako navode iz partije, preduzeti konkretne korake ka “ispunjavanju procedura za izgradnju 3. faze bulevara i time zaokružiti kompletan projekat”.

“Nadamo se da će čelni ljudi Opštine Tuzi shvatiti da je ovaj bulevar jedan od najznačajnijih projekata što se putne infrastrukture tiče i da tome treba dati prioritet. Očigledno da im manjka ideja za razvoj cjelokupne naše opštine, pa se bave isključivo partijskim poslovima od zapošljavanja do ispunjavanja želja pojedinaca”, zaključili su iz DPS Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve