Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Komunalna policija zabranila prevoz učenika do škole

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Tuzi tvrdi da je Komunalna policija zabranila danas vozačima kombija da prevoze učenike iz naselja Karabuško polje, Kuće Rakića, Rogami i Šipčanik do Osnovne škole “Mahmut Lekić”

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Tuzi tvrdi da je Komunalna policija zabranila danas vozačima kombija da prevoze učenike iz naselja Karabuško polje, Kuće Rakića, Rogami i Šipčanik do Osnovne škole “Mahmut Lekić”.

Tuzi

Kako navode, vozačima je naloženo da izvrše registraciju djelatnosti.

“Zaustaviti vozilo nasred puta, uplašiti djecu, koja su skoro sat vremena kasnila u školu,je za svaku osudu. Pitamo predsjednika Đaljošaja i potpredsjednika Ramovića da li će oni organizovati sjutra prevoz djece do škole, te da li će opstina uplatiti razliku na buduću cijenu prevoza koju budući registrovani prevoznici utvrde”, navode iz OO DPS-a.

Kako kažu, ovo je očigledan primjer kako se u jednoj opstini ne rješavaju problemi, nego se samo zaoštravaju.

“Takođe, radi se o klasičnom dokazu da aktuelna koalicija AA, DUA ,DSA, Bosnjačka stranka i Demokratska Crna Gora nemaju iskustva niti kapaciteta da upravljaju opštinom”, poručuju iz DPS-a Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve