Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Daćemo puni doprinos očuvanju zdravlja građana

Demokratska partija socijalista će i u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem očuvanju zdravlja građana Tuzi i Crne Gore, saopšteno je na sjednici Izvršnog odbora DPS-a Tuzi, prvu održanu nakon pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa

Demokratska partija socijalista će i u narednom periodu dati svoj puni doprinos daljem očuvanju zdravlja građana Tuzi i Crne Gore, saopšteno je na sjednici Izvršnog odbora DPS-a Tuzi, prvu održanu nakon pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

DPS Tuzi

Na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Mirza Pepić bilo je riječi o situaciji izazvanoj koronavirusom, kao i naporima Vlade Crne Gore i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti da zaštite zdravlje svih građana Crne Gore. Sjednici su takođe prisustvovali Miomir M. Mugoša ispred Predsjedništva DPS Crne Gore i Bojan Đakonović ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

– Jedinstveni stav prisutnih članova je da su građani svojim odgovornim ponašanjem i poštovanjem mjera Vlade zajednički doprinijeli smanjenju rizika širenja virusa – saopšteno je iz tog DPS-ovog odbora.

Izvršni odbor je razmatrao i zaključke usvojene na prethodno održanim online sastancima sa Direktoratom partije, shodno kojima će se u narednim danima krenuti aktivno u kampanju za parlamentarne izbore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve