Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Umjesto kvoruma…

Očito da ''legalistima'' iz lokalne uprave, kažu, ništa ne znači ni naša žalba zbog ćutanja administracije koju smo im uputili da proslijede Agenciji za slobodan pristup informacijama

Evidentna je nervoza u trenutnoj vlasti kao i potreba za svakodnevnim pravdanjem, prevashodno međusobno a onda i pred građanima jer vrijeme ističe a valja, kakve su prilike, opet pred narodnu volju. Vlast komunicira sa građanima putem press konferencija a najviše posredstvom svog novinara, pod motom “samo nek se ćakula”, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

“Zato, uvaženi sugrađani, vi, koji nijeste direktni saučesnici loših rezultata ove vlasti, vjerujemo da se pitate šta ćete još senzacionalističko čuti “umjesto kvoruma”, kao alibi za neučinjeno. Takođe, vjerujemo, da ste umorni od populističkih priča iz lokalne uprave, kojima se ne nazire kraj. A “umjesto kvoruma”, valjalo bi da nam iz lokalne uprave, poštujući zakon odgovore koje su advokate angažovali u prethodnom periodu i za koje poslove, kao i koliko nas njihov angažman košta”, navode iz tivatskog DPS-a.

Očito da “legalistima” iz lokalne uprave, dodaju oni, ništa ne znači ni naša žalba zbog ćutanja administracije koju smo im uputili da proslijede Agenciji za slobodan pristup informacijama.

“Pitali smo ih još dosta toga jer kao ozbiljna politička partija ne služimo se neprovjerenim informacijama ili kuloarskim nagađanjima, koja iako više zabavljaju narod, u krajnjem djeluju neozbiljno. A nijesmo ih sve to pitali kako bi njihov novinar imao spreman materijal za novinarski tekst upakovan kako odgovara aktuelnoj vlasti. No, vrijeme je najbolji sudija. Stoga, u susret novom zakazanom terminu za skupštinsko zasijedanje 27. decembra, pitamo se, zar vlasti koja je politički mrtva ponovo treba objašnjavati da je uzalud da vrši političke reanimacije te da je neophodno da vrate mandate građanima koji o njima odlučuju”, zakljkučuju u OO DPS Tivat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve