Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Puna usta zaštite zakona sa pozivom na bezakonje

Iz te političke partije se pitaju, kada će se vlast u Tivtu, već jednom, osloboditi opsesivne priče o DPS-u

Posljednjih dana svjedočimo da je nervoza itekako prisutna upravo u redovima tivatske vlasti, a ne u DPS-u, kako nam pokušavaju spočitati u napadu bijesa iz “Narod pobjeđuje”. Ono što im moramo priznati, jeste da nikada nećemo uspjeti da se sa njima politički obračunavamo na tako, samo njima svojstven, prizeman i uvrijedljiv način, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS-a Tivat.

“Gospodi iz trenutne tivatske vlasti oličene u “Narod pobjeđuje” poručujemo da bi, za promjenu, bilo dobro da se malo pozabave sobom i očiste svoje dvorište. Valjalo bi pripaziti da se u ovoj pretprazničnoj euforiji, previše ne zaletite, jer pozivati građane da preuzmu pravdu u svoje ruke, te da se sami brane je u najmanju ruku poziv na anarhiju i bezakonje”, naveli su u saopštenju.

Iz DPS-a poručuju, “ne toliko zbog vas koliko zbog građana Tivta, nećete nas adresirati na način kako to nonšalantno radite, lijepiti etikete kriminalaca i lopova”, i dodaju, “Nije Tivat Njujork gospodo iz “Narod pobjeđuje”, već smo vas podsjetili da je ovo mali grad u kojem se sve zna”.

Naglašavaju da, zbog građana Tivta, u potpunosti podržavaju pristup da se sankcionišu svi koji postupaju nezakonito, ali “vas isto tako pozivamo da to isto uradite prema svima, bez selekcije da li je ili nije blizak koaliciji sa kojom činite vlast u Tivtu”.

Iz te političke partije se pitaju, kada će se vlast u Tivtu, već jednom, osloboditi opsesivne priče o DPS-u?

“Umjesto svega dobro bi bilo da poštujete zakone, s obzirom da su vam toga puna usta, te da dozvoljavate svima pa i političkim partijama slobodan pristup informacijama. Zašto krijete razne ugovore, je li to vaša transparentnost? Nakon revanšističkog pohoda i otpuštanja velikog broja zaposlenih, naravno glasača DPS-a, žalite se da ne stižete obavljati poslove, pa eto morate primate nove zaposlene ili angažovati famozne volontere. U nemoći da stvarate pozitivan ambijent i nove vrijednosti, preuzimate ulogu tužioca i sudije i pritom, za svaki slučaj, po onoj, što je sigurno-sigurno je, obrušavate se na DPS, koji je primjećujemo, vaša noćna mora”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve