Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Pogramske razlike ostaviti po strani

DPS Tivat zahvalio je građanima koji su sa 3014 glasova na lokalnom nivou, odnosno 3182 glasa na izborima za državni parlament, podržali njihovu partiju na izborima održanim krajem avgusta. Navode, međutim, da ne mogu biti zadovoljni

DPS Tivat zahvalio je građanima koji su sa 3014 glasova na lokalnom nivou, odnosno 3182 glasa na izborima za državni parlament, podržali njihovu partiju na izborima održanim krajem avgusta. Navode, međutim, da ne mogu biti zadovoljni.

DPS Tivat: Pogramske razlike ostaviti po strani

“I pored neprimjerenog predizbornog ambijenta i uplitanja crkvenih organizacija, kojima ne priliči da se bave politikom, a kamoli da aktivno učestvuju u formiranju političkih subjekata i kreiranju njihovog djelovanja, medijske hajke pojedinih medijsko-političkih grupacija i nezapamćenog miješanja nekih centara van Crne Gore, ne možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatom.

To nameće obavezu ozbiljne unutarpartijske analize i konsekventno, preduzimanje odgovarajućih koraka u pravcu konsolidacije i jačanja DPS Tivat u narednom periodu u svim njenim segmentima na lokalnom nivou”, navode iz te partije.

Navode kako su zadovoljni nivoom razvoja Tivta

“Ponosan na svoju istoriju, danas se Tivat prepoznaje širom svijeta kao savremeni mediteranski grad, koji svojim građanima već sada nudi dobar kvalitet života i koji privlači investitore i goste sa svih meridijana, uspjeh koji niko ne može osporiti. I to je tek početak, jer potencijal Tivta je mnogo veći i potrebno je još puno rada, mudrosti i znanja, kako bi se nastavilo u istom smjeru i pravcu, uz učešće svih dobronamjernih stanovnika i prijatelja grada”, poručuju iz te partije.

Kažu kako su otvoreni za saradnju sa svim poličkim subjektima koji dijele njihova strateška opredjeljenja i programske ciljeve.

“Smatramo da je, u tom cilju, danas više nego ikada, važno staviti sve ostale programske razlike po strani, ostaviti različita viđenja u vezi nekih razvojnih izazova za konstruktivnu raspravu i iznalaženje najboljih rješenja, ali postići jedinstvo u vezi najvažnijeg pitanja, čuvanja osnovnih, najdragocjenijih vrijednosti, koje smo godinama zajedno stvarali i po kojima je Tivat jedinstven na širim prostorima.

Ukoliko do toga ne dođe i ukoliko u ovom trenutku prevladaju kratkoročni politički ili lični interesi i formira se lokalna vlast na praktično nepostojećem konstruktivnom zajedničkom imenitelju, osim promjene vlasti po svaku cijenu, DPS Tivat će nastaviti djelovati kao jaka opoziciona partija i sasvim sigurno u kratkom periodu ponovo pobijediti na izborima za lokalni parlament. Zbog Tivta, za Tivćane”, poručuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve