Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Nova vlast jedini izlaz za spas od sunovrata u koji ide naša opština

''Budite pošteni i dajte šansu da se Tivat vrati na pravi put na kom će nova lokalna uprava znati kako da predvodi najrazvijeniju primorsku opštinu u Crnoj Gori bez tendencija da istu odvede u sunovrat''

Analizirajući dešavanja na tivatskoj političkoj sceni, i laiku bi bilo jasno da nesklad koji je zavladao u redovima okrnjene koalicije na vlasti rezultira apsolutnim neradom lokalne uprave, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

”Nesređeni međusobni odnosi, a potom i nemoć organizovanja skupštinske sjednice usljed nedostatka kvoruma koji znači kolaps u funkcionisanju ovog izuzetno važnog tijela, u sistemima vrijednosti onih političkih partija koje uistinu brinu o najboljem interesu građana, značilo bi i političku i moralnu obavezu da se povuku sa funkcija kojih su nedostojni, i prepuste rukovođenje gradom sposobnijim od sebe”, dodali su.

Kako su kazali, koliko su očajni u bezizlazu u kojem se nalaze, govori i činjenica da bezuspješno nastoje ostvariti kontakt sa odbornicima DPS-a u Skupštini opštine Tivat, te ih privoljeti da dođu na sjednicu ne bi li se ista mogla održati.

”Gospodo, morate znati da stavovi naše partije su ujedno i stavovi svakog pojedinca koji je predstavlja. Nećemo učestvovati u radu onih organa u čijim okvirima okrnjena koalicija se grubo oglušila o najbolji interes Tivćanki i Tivćana, te svojim činjenjima povrijedila najintimnija osjećanja”, dodali su.

”Zato budite pošteni i dajte šansu da se Tivat vrati na pravi put na kom će nova lokalna uprava znati kako da predvodi najrazvijeniju primorsku opštinu u Crnoj Gori bez tendencija da istu odvede u sunovrat”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve