Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Kad udarite u zid možete samo nazad

''Šaljemo vam toplu preporuku, da se previše ne zanosite, nijesu vaše fotelje vaša prćija, one su zamjenljiva kategorija, građani Tivta su vam ih na prethodnim izborima po prvi put ustupili, jer su očekivali još bolju vlast, a šta su dobili?''

DPS Tivat, obraćajući se odlazećoj vlasti, inspirisani njihovim ad hoc “kreativnim” i originalnim činom poput Inicijative za skraćenje mandata Skupštini opštine Tivat, i očajničkom pokušaju da “učine nešto” 10.02.2022. godine, znajući da je jedini moguć scenario uvođenje prinudne uprave i to po sili zakona, poručuje im: Potrošili ste sve vrijeme građana Tivta, njihovo strpljenje i njihova očekivanja, napisali su u saopštenju iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

”Svojim (ne)činjenjem u prethodnih godinu i nekoliko mjeseci, kao i pokušajima da od septembra mjeseca prošle godine, od kada nemate podršku za vršenje vlasti, “umorite” političke oponente tj. opoziciju, odugovlačili ste i tražili podršku, koju nijeste mogli naći, pri tom ne birajući sredstva a ni riječi.

Takođe, zbog naših sugrađana, dužni smo da vam ukažemo da izanđale fraze iz naftalina koje vrtite svih prethodnih mjeseci poput “kriminalna hobotnica DPS i njihovi partneri” govori o vašoj jedinoj preokupaciji i frustraciji, a to je DPS i opozicija, vjerujući da vrijeđanjem na takav način možete prikriti vaša skromna postignuća. Pri tom se nadate da su građani Tivta u amneziji i potcjenjujete njihovu pamet”, naveli su.

Po kom to modelu, pitali su, kada vam je ukazana jedinstvena i neponovljiva prilika da formirate i vršite vlast u Tivtu, kako su dalje naveli, ”vi sada opet krivite DPS i opoziciju, za vašu nemoć i nefunkcionisanje, kada ste vi kao kolicija na vlasti najodgovorniji za stanje u Tivtu”.

”Šaljemo vam toplu preporuku, da se previše ne zanosite, nijesu vaše fotelje vaša prćija, one su zamjenljiva kategorija, građani Tivta su vam ih na prethodnim izborima po prvi put ustupili, jer su očekivali još bolju vlast, a šta su dobili?

No građani Tivta su shvatili da nije bilo realno očekivati da glavni igrači dotadašnjih političkih partija, preko noći mijenjajući dres, sjutradan se predstavljaju da su predstavnici novoformirane Građanske liste „Narod pobjeđuje“ sa „čistom građanskom orjentacijom“, bila ustvari nemoguća misija”, dodali su.

”DPS Tivat je spreman za sve što nas čeka i želi pokazati svojim sugrađanima da se više ne smije dozvoliti eksperimentisanje u vođenju grada poput ovog aktuelnog. Vjerujemo da će građani Tivta, reformisanom DPS-u Tivat, kao i političkim subjektima koji dijele našu građansku i na demokratskim principima zasnovanu politiku, dati priliku da vratimo neophodnu stabilnost te da će stručnost i znanje koje imamo uz kompetencije i čisti obraz koji dostojanstveno nosimo, bez obzira na neosnovane uvrede koje nam upućuju iz aktuelne vlasti, rezultirati širokom podrškom”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve