Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tivat jednogladno usvojio listu kandidata za odbornike

Opštinski odbor Demokratske partije Tivat je jednoglasno usvojio pobjedničku listu kandidata za odbornike “Zbog Tivta. Za Tivćane! DPS Milo Đukanović”

Opštinski odbor Demokratske partije Tivat je jednoglasno usvojio pobjedničku listu kandidata za odbornike “Zbog Tivta. Za Tivćane! DPS Milo Đukanović”.

Foto: DPS

Kako je saopšteno iz te partije, radna grupa Opštinskog odbora u sastavu Jovanka Laličić, Siniša Kusovac i Ivan Novosel imala je zahtjevan posao da od 175 kvalitetnih prijedloga iz mjesnih odbora predloži 32 kandidata za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 5. aprila.

“Jednoglasna podrška i optimizam mreže DPS je potvrđen i kroz činjenicu da je do večeras 1.507 građana Tivta podržalo listu DPS, iako je za zvaničnu predaju liste potrebno obezbijediti 92 potpisa. Kvalitet kandidata za odbornike koji su odlučili da svojim ličnim doprinosom budu dio pobjedničkog tima DPS, rezultat rada lokalne uprave i realizacija razvojnih projekata su garant još jedne ubjedljive pobjede koja će potvrditi dalji razvoj Tivta i unaprijeđenje kvaliteta života naših građana”, navode u lokalnom odboru DPS.

​Nakon što dobije saglasnost predsjedništva partije DPS Tivat će predati listu kandidata za odbornike Opštinskoj izbornoj komisiju u zakonskom roku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve