Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Ispravna odluka Vlade da crnogorske aerodrome razvije kroz koncesiju

Opštinski odbor DPS Tivat snažno podržava ono što je državna politika i strategija dalje valorizacije Aerodroma Crne Gore

Opštinski odbor DPS Tivat snažno podržava ono što je državna politika i strategija dalje valorizacije Aerodroma Crne Gore.

Aerodrom Tivat

“Vjerujemo da je odluka Vlade da dalje razvije crnogorske aerodrome kroz koncesiju ispravna te da će njeni višestruki benefiti biti vidljivi već i u bliskoj budućnosti. Oni će biti na korist ne samo gradu Tivtu i zaposlenima na tivatskom aerodromu već i državi Crnoj Gori kroz dodatnu turističku pozicioniranost naše države kao cjelogodišnje visokoplatežne turističke destinacije od čega će benefite imati svi gradjani Crne Gore. Vjerujemo da su se u Tivtu najbolje pokazale posledice vizionarskih odluka državne politike personifikovane Demokratskom partijom socijalista kroz projekte Porto Montenegro i Luštica bay koje su Tivat postavile na mapu elitnih turističkih destinacija”, saopšteno je iz lokalnog odbora DPS.

Kako ističu, danas građani Tivta imaju najvišu prosječnu zaradu u Crnoj Gori i najviši životni standard.

“Raspisivanje referenduma, koji je konsultativnog karaktera, od strane naših koalicionih partnera razumijemo kao demokratsko sredstvo u borbi za ostvarenje svojih vizija razvoja ali ipak vjerujemo da će vrijeme koje je pred nama pokazati ispravnost dalje valorizacije aerodroma kroz postupak koncesije te da će se pokazati puna ispravnost politike Demokratske partije socijalista po ovom pitanju. U konačnom građani Tivta s pravom očekuju da opštini Tivat naravno kao i Podgorici pripadne dio koncesione naknade”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve