Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Svi ispred Skupštine da mirno i dostojanstveno branimo evropsku Crnu Goru, njene institucije i pravni poredak

Demokratska partija socijalista (DPS) poziva sve građane na večerašnji protest Ima nas, na kojem ćemo zajedno, građanski i dostojanstveno dići glas protiv opšte destrukcije koju sprovodi parlamentarna većina, saopšteno je iz partije

Demokratska partija socijalista (DPS) poziva sve građane na večerašnji protest Ima nas, na kojem ćemo zajedno, građanski i dostojanstveno dići glas protiv opšte destrukcije koju sprovodi parlamentarna većina, saopšteno je iz partije.

“Kao i prethodna tri puta, mirno, masovno i bez i najmanjeg incidenta pokazaćemo da ne pristajemo na gaženje Ustava, na pravno nasilje i iživljavanje, a posebno ne na izolaciju od Evropske unije, koja je sada već izvjesna posljedica štetnog djelovanja vlasti”, naveli su iz DPS.

Još jednom pozivaju na večerašnji protest.

“Vidimo se večeras u 19 časova, da pokažemo još jednom da IMA NAS i da nećemo odustati od demokratske i građanske borbe za evropsku Crnu Goru”, zaključuju iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
20.12.2022-13:47 13:47

DPS, na poslednjem od prijethodna tri okupljanja IMA NAS, iako ste pozivali nije VAS BILO!. Nije bilo ni masovno, ako ćemo iskreno!. OVAJ PUT DJELUJETE OZBILJNO. A što se tiće dostojanstveno, mirno, civilizovano- bilo je tako i zadnji put. Ali policija srbonacističke većine ubačila je svoju grupu nasilnika i provokaora(tvrdim odgovorno), koji su pokušali da izazovu incidente sa policijom i dala joj povod na brutalan obračun sa mirnim, okupljenim građanima. Ista ta grupa organizovanih policijskih nasilnika i provokatora, za koje se nježno kaže da su bili emotivni, vrijeđale je nedužne polsanike Mustafića i Nimanbegu-a. To je veliko upozorenje za današnji… Pročitaj više »