Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS spreman da pruži podršku svim proevropskim snagama

Na sjednici je konstatovano da je na izborima u Nikšiću velikosrpski nacionalizam doživio totalni krah, i da su uzaludna bila očekivanja svih onih koji su se nadali da će slomom DPS-a srušiti i Crnu Goru

Evropski tim za Nikšić, iako je osvojio najviše glasova, ne može sam formirati vlast u Nikšiću, a uzimajući u obzir potrebu da se nastavi evropski put razvoja grada, Demokratska partija socijalista izražava spremnost za partnerstvo sa svim proevropskim snagama i volju da im pruži političku podršku, saopšteno je sa današnje sjednice Predsjedništva.

Kako su poručili, tako bi na evropskoj platformi nastavili da grade budućnost u interesu građana Nikšića.

“Istaknuto je zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom kao i činjenicom da je Demokratska partija socijalista ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori, što potvrđuje da je započet trend povratka povjerenja nakon parlamentarnih izbora od 30. avgusta prošle godine”, poručuju u saopštenju.

Na sjednici je konstatovano da je na izborima u Nikšiću velikosrpski nacionalizam doživio totalni krah, i da su uzaludna bila očekivanja svih onih koji su se nadali da će slomom DPS-a srušiti i Crnu Goru.

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva, kojom je predsjedavao predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović razmatrani su rezultati izbora u Nikšiću i imenovan je generalni sekretar, Aleksandar Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
sanya261
19.03.2021-00:22 00:22

DPS je pao i ne postoji nacin da se vrati. To im moramo pokazati. Dosta su oni nas ubjedjivali da njihovo srebro sija kao zlato. Zlato je zlato i dovidjenja!