Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Spoj nove energije i iskustva u našoj partiji, doprinijeće razvoju gusinjskog kraja

Imperativ u budućnosti će biti da čuvamo multietničko, multikulturno i društvo koje prvenstveno njeguje građanske principe življenja, rekao je Dizdarević

Poslije Kongresa iz januara mjeseca ove godine na kojem je promijenjena struktura u upravljačkom sistemu DPS i donijeta odluka da se pristupi reorganizaciji partije na svim nivoima, ovih dana se intenzivno organizuju opštinske izborne konferencije. Tako je nedavno na 3. Izbornoj konferenciji DPS u Gusinju izabran je novi Opštinski odbor, čiji saziv će brojati 61. člana, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Gusinje.

Prisutnima se, kako su naveli, obratio potpredsjednik DPS Abaz Dizdarević, za kojeg Opštinska izborna konferencija u Gusinju predstavlja dio te nove strukture, ljudi i energije koju zahtijevaju teška vremena u kojima se Crna Gora nalazi.

„Imperativ u budućnosti će biti da čuvamo multietničko, multikulturno i društvo koje prvenstveno njeguje građanske principe življenja, i na tome da gradimo i danas politiku u Gusinju, a gradićemo i u kompletnoj Crnoj Gori“, rekao je Dizdarević.

Koordinator ispred Predsjedništva Leon Gjokaj je rekao da Gusinje jeste zapravo opština gdje naša partija iz izbora u izbore ostvaruje izborne pobjede.

„Novi Opštinski odbor je spoj energije i mladosti, iskustva i mudrosti i biće pogon za nove izborne pobjede Demokratske partije socijalista i u Gusinju, a nadajmo se i ubuduće i u Crnoj Gori“, poručio je Gjokaj.

Takođe, na konferenciji je konstatovano da će i ubuduće Demokratska partija socijalista biti stožer i nosilac vlasti u Gusinju, čime će se nastaviti sa daljim razvojem ovog kraja.

Na konferenciji pored Dizdarevića i Gjokaja, prisustvovali su i koordinator ispred Izvršnog odbora Admir Zejnelagić, članovi Glavnog odbora iz naše opštine, kao i predstavnici partija koalicionih partnera.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve