Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Slučaj osobe koja živi u SAD a prima platu kao zaposlena u školi u Tuzima, još jedan primjer zloupotrebe od strane ”eksperta” iz Albanske alternative

Prema njihovim riječima, koliko tzv. ''eksperti'' iz Albanske alternative rade savjesno i odgovorno svoj posao, kako kažu, “pokazuju djela''

Svjedočimo još jednoj u nizu zloupotrebi od strane eksperata iz Albanske alternative koji rukovode obrazovnim institucijama na teritoriji Tuzi, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Tuzi.

“Kada bismo htjeli uporediti učinak bivše ministarke Bratić sa učinkom sadašnjeg direktora osnovne škole u Tuzima, došli bi do zaključka da se čak i od Vesne Bratić može gore djelovati. Ipak, ne čude nas ovakvi postupci imajući u vidu da je baš ove eksperte u obrazovanju upravo na tim funkcijama zadržala “žena-četnik”, kazali su iz DPS Tuzi.

Prema njihovim riječima, koliko tzv. “eksperti” iz Albanske alternative rade savjesno i odgovorno svoj posao, kako kažu, “pokazuju djela”.

“Nakon bivšeg direktora koji je takođe na toj funkciji imenovan ispred Albanske alternative, a koji je verbalno napao prosvjetnog inspektora sada imamo direktora koji zbog “političkog duga” na posljednjim lokalnim izborima, mora na platnom spisku škole zadržati ženu koja posljednjih nekoliko godina živi i radi u SAD”, naveli su iz DPS Tuzi.

Poručuju da su sigurni da “bahaćenje” na račun građana i štetu ugleda škole, kako kažu, “nažalost i na štetu prosvjetnih radnika koji godinama čekaju radno angažovanje, najviše šteti cjelokupnoj zajednici”.

“Stoga i pozivamo nadležne institucije da se što hitnije pozabave sa ovim slučajem i ispitaju navode koji su danas i objavljeni u pojedinim medijima”, zaključuju iz DPS Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve