Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS se seli u prostorije Bemaxa; Abazović: Sad su podstanari u svojoj kući, neka im je sretno

''Oni su izabrali Bemax. Tako će postati podstanari u svojoj kući. Isto ono što su radili sa državom, sada će raditi sa Bemaxom. Izabrali su Bemax da im malo vrate za usluge. To je slobodan izbor. Potpuno je ok. Neka im je sretno, zdravo ih trošili u oba doma'', kazao je Abazović.

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila informaciju o potpisivanju ugovora o zakupu prostorija sa kontroverznom kompanijom Bemax za potrebe Demokratske partije socijalista (DPS).  To znači da će ova partija ubuduće svoje prostorije imati u zgradi podgoričkog naselja Vektra.

Ovu odluku na sjednici Vlade komentarisao je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

“DPS kao sve parlamentarne stranke, nakon što smo ih iselili iz stare zgrade Vlade u kojem je bila kako je bila, navodno kao nasljednik komunističkih partija, u suštini nereagularno, ima pravo na svoje prostorije. Oni su izabrali Bemax. Tako će postati podstanari u svojoj kući. Isto ono što su radili sa državom, sada će raditi sa Bemaxom. Izabrali su Bemax da im malo vrate za usluge. To je slobodan izbor. Potpuno je ok. Neka im je sretno, zdravo ih trošili u oba doma”, kazao je Abazović.

RTNK danas piše da je u pitanju zakup poslovnog prostora ukupne površine 1.458,50m² u zgradi Vektre u Podgorici, te da cijena zakupnine na godišnjem nivou iznosi 211.774 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
11.05.2023-18:09 18:09

Ako bog dadne ti ces se “preseliti”u Spuz kod Rada varala.Brate Abaze nicija ne gori do zore pa nece ni tvoja.Redom se “krave lizu”.

Zeco
11.05.2023-20:13 20:13
Reply to  cetinje

Ma kakav Spuz.On se sprema da 13 jula otvori zicaru,Ima on jos planova koje treba da zavrsi ,Usput ce da zavrsi jos tri cetiri prestizna fakulteta kao onaj u Svajcarskoj.Treba da odrzi jos predavanja na Kembridzu i ostalim univerzitetima .Sto je babi milo to joj se i snilo,

M. D. BAJKOVIĆ
11.05.2023-20:43 20:43

Ti si Dritane smeće najveće.

Vbnm
11.05.2023-20:51 20:51

Tehnički premijer komentariše kao mahaluša .Za nevjerovati je da je on doktor nauka.