Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS, SDP i SD predali listu za izbore u Zeti

Na osnovu dosadašnjih rezultata možemo s pravom od naših sugrađana da tražimo povjerenje i za naredni mandat u kome ćemo dovesti do kraja brojne započete projekte, te realizovati nove jer smo dokazali da držimo riječ i ispunjavamo ono što obećamo

Lista “Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu – DPS, SDP, SD“ predata je danas OIK Zeta za prve lokalne izbore u najmlađoj crnogorskoj opštini, koji su zakazani za 23. oktobar, saopšteno je iz PR Službe DPS-a.

“Podršku listu, čiji je nosilac Ratko Stijepović predsjednik odbora DPS Zeta i predsjednik SO Zeta, potpisalo je preko 1.000 građana i ona kao takva bez sumnje predstavlja najbolju političku opciju koja je garancija da će naša kolacija odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima.

Takođe, treba napomenuti da našu izbornu listu čine 32 odbornička kandidata, zajedno sa četiri kandidata iz reda koalicionih partnera SD-a i SDP-a. Na njoj se nalazi 70% novih lica, 40% mladih, više od 60% visokoobrazovanih, dok jednu trećinu čine žene.

Na osnovu dosadašnjih rezultata možemo s pravom od naših sugrađana da tražimo povjerenje i za naredni mandat u kome ćemo dovesti do kraja brojne započete projekte, te realizovati nove jer smo dokazali da držimo riječ i ispunjavamo ono što obećamo.

Naša lista predstavlja pobjedničku energiju i snagu koja će biti motor daljeg razvoja Zete i prosperiteta svih njenih građana i građanki”, navode u saopštenju.

Pobjedničku listu “Dokazano za Zetu – DPS, SDP, SD“ čine:

Ratko Stijepović
Tanja Stajović
dr Perica Maraš
Dejan Bašanović
Predrag Anđušić
Miroslav Boljević
Luka Maraš
Dragica Dobrović
Aleksandar Đuretić
Nebojša Matović
Ratko Vujačić
Anđela Stajović
Dragan Marović
Marko Kračković
Miloš Vujačić
Ana Stijepović
Radojica Maraš
Dragoljub D. Šuškavčević
Nikola Stanović
Milena Đurović
Marinko Burzan
Ivana Mijović
Predrag Šanović
Ratko Orlandić
Ana Dobrović
Miodrag Dapčević
Dražen Radičević
Sanja Kaluđerović
Desanka Radović
Mirjana Kukuličić
Marjan Kavarić
Dušan Radonjić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve