Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Šavnik predlaže Đukanovića za predsjednika partije

Jednoglasno

Svi mjesni odbori Demokratske partije socijalista u Šavniku jednoglasno su predložili da predsjednik te stranke Milo Đukanović i u narednom mandatu bude na toj funkciji, dok je Duško Marković predložen za zamjenika predsjednika DPS-a.

Šavnik

Iz Opštinskog odbora DPS Šavnik saopšteno je da su danas, nakon uspješno završenih sastanaka u svim mjesnim odborima, održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora, na kojima su utvrđene zbirne liste svih predloženih kandidata za organe partije i izabrani predstavnici odbora u Šavniku za VIII Kongres.

“Na sastancima mjesnih odbora predloženi su i kandidati za sastav novog Glavnog odbora, kao i predstavnici za VIII Kongres. Predloženi kandidati za najodgovornije funkcije u partiji i članstvo u najvišim partijskim organima, garantuju nastavak sigurnog i uspješnog vođenja Demokratske partije socijalista i garant su pobjeda DPS-a na svim izbornim ciklusima u budućem periodu”, ocjenjuju u toj partiji.

Kako dodaju, na sastancima mjesnih odbora je iskazano veliko zadovoljstvo svih članova i simpatizera DPS-a radom lokalne uprave i ulaganjem Vlade u šavničku opštinu, koje se odnosi na realizaciju brojnih projekata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve