Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Šavnik: Joković sebe i vladu čiji je član svrstao na stranu onih koji podrivaju demokratiju

Šokantnom izjavom da ne treba dozvoliti izbornim turistima da glasaju u Šavniku smijenjeni potpredsjednik Vlade Vladimir Joković svrstao se među sve one primitivce koji iz nedjelje u nedjelju destruktivnim radnjama građanima sa pravom glasa u našoj opštini ne dozvoljavaju da slobodno izraze svoju biračku volju, poručili su Opštinskog odbora Demorkatske partije socijalista (DPS) Šavnik

Šokantnom izjavom da ne treba dozvoliti izbornim turistima da glasaju u Šavniku smijenjeni potpredsjednik Vlade Vladimir Joković svrstao se među sve one primitivce koji iz nedjelje u nedjelju destruktivnim radnjama građanima sa pravom glasa u našoj opštini ne dozvoljavaju da slobodno izraze svoju biračku volju, poručili su Opštinskog odbora Demorkatske partije socijalista (DPS) Šavnik.

“Ovakim stavom on je samo potvrdio naša ukazivanja da izvršna vlast svjesno ne postupa po svojim ovlašćenjima te da na taj način ne želi stvoriti neophodne uslove kako bi se izborni proces u Šavniku okončao. Krajnje je van pameti da bilo ko, pa makar to bio i Joković, podržava i podstiče bezumlje u kojem se već 5. puta za redom suspenduje pravo demokratskog izbora ali i udara na demokratiju kao na temelj ustavno-pravnog poretka Crne Gore i savremene Evrope”, saopštili su iz DPS Šavnik.

Osvrnuli su se na postupanje predstavnika aktuelne vlasi.

“Kao što smo već mnogo puta do sada navodili, nepojmljivo je nečinjenje i neadekvatno postupanje predstavnika aktuelne vlasti i nadležnih institucija naše države, ali još manje je normalno da pojedinici kao što je to sada učinio odlazeći potpredsjednik Vlade, podržavaju anarhiju, pravno i fizičko nasilje koji su obilježili lokalne izbore u Šavniku. U konačnom, izborna lista DPS-SD koju predvodi aktuelni i budući predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ima ubjedljivu podršku naših sugrađana, a to zna i smijenjeni Joković”, zaključuju iz DPS Šavnik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.11.2022-07:22 07:22

Da četnjaci imaju većinsku podršku građana Šavnika izbori bi bili već davno zabršeni.