Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

DPS Šavnik: Adžić da ispita svako eventualno postojanje sumnje da se u našoj opštini vrše predizborne zloupotrebe

Očekuju od ministra u tehničkom mandatu, da javnost obavijesti o, kako kažu, konačnom rezultatu postupanja nadležnih organa

S obzirom na to da je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić izjavio da se u opštini Šavnik uočava drastičan porast prijava promjena prebivališta, što, kako je rekao, upućuje na postojanje sumnje da se vrše “predizborne zloupotrebe”, pozivamo ga da postupi u skladu sa propisanim nadležnostima MUP-a na čijem je čelu, poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalsita (DPS) Šavnik.

“Kao partija koja vrši vlast u ovoj opštini, želimo da izrazimo zahvalnost ministru što je ukazao na ovaj slučaj, ali i da ga podsjetimo da se nalazi na čelu državnog organa koji ima ovlašćenja da utvrdi sve činjenice u vezi sa nekom radnjom, pa i da je onemogući ako je ona u suprotnosti za zakonom”, naglasili su iz šavničkog DPS-a.

Očekuju od ministra u tehničkom mandatu, da javnost obavijesti o, kako kažu, konačnom rezultatu postupanja nadležnih organa.

“U suprotnom, sve što je iznio, smatraće se samo kao predizborni marketing odlazećeg ministra i nepotrebno uznemiravanje građana”, zaključuju iz DPS Šavnik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Uros
29.09.2022-12:52 12:52

Ovo je po onoj narodnoj “drzite lopova”.