Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Saslušanja u nedjelji izbora politički motivisana i rezultat političkog pritiska

Kako dodaju, ne iznenađuje ovakvo postupanje nadležnih organa u vrijeme mandata davno smijenjenog Dritana Abazovića

U smiraj predizborne kampanje, a u susret predstojećim parlamentarnim izborima, djelovi pravosuđa se očito nesebično stavljaju na stranu političkih konkurenata koalicije “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”, poručili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Nezapamćeni su ovakvi slučajevi politizacije institucija koje bi trebalo da budu nezavisne u cilju obezbjeđivanja apsolutne vladavine prava i poštovanja principa pravde i pravičnosti”, ističu u toj partiji.

Međutim, kako dodaju, ne iznenađuje ovakvo postupanje nadležnih organa u vrijeme mandata davno smijenjenog Dritana Abazovića.

“Njegova vlada prepoznaje se po tome da se politički obračunava sa neistomišljenicima kroz sramne pokušaje diskreditacije pojedinaca u želji da uberu koji mali jeftini politički poen. Ipak, i njemu i svima drugima koji broje posljednje dana do konačnog odlaska sa vlasti koju su zaokupirali, poručujemo da ih nikakva tempirana saslušanja pred izbore neće spasiti suda građana koji će ih odvesti u njihov siguran poraz na predstojećim izborima, a samim tim i označiti povratak Crne Gore na prave staze”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve