Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Reformama partije i kadrovskim snaženjem do pobjede na izborima u Ulcinju

Svi zajednički moramo istrajati u tome da očuvamo temeljne vrijednosti kako bi Crna Gora bila savremena, sekularna i moderna evropska država, rekao je Bogdanović

Jučerašnjom 9. Opštinskom izbornom konferencijom DPS u Ulcinju, nastavljen je trend kadrovskog jačanja partije. Na konferenciji je učestvovalo 145 delegata koji su izabrali novi saziv Opštinskog odbora. Odbor će osim novoizabranih 60 članova činiti i 9 odbornika naše parije iz Skupštine opštine Ulcinj, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

Kako su naveli, građanima i delegatima je poslata poruka da reformski put DPS nema alternativu i da predstavlja jedini mogući put izborne pobjede na lokalnim izborima koji bi u našem gradu trebalo da se održe početkom sljedeće godine.

Prisutnima se obratio generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović koji je istakao da smo svih ovih godina zajedno sa manjinskim narodima uspjeli sačuvati međuetnički sklad i suživot, a da te vrline i vrijednosti po kojima je Crna Gora bila prepoznata, danas gotovo i ne postoje.

“Živimo alternativni model življenja i svi zajednički moramo istrajati u tome da očuvamo temeljne vrijednosti kako bi Crna Gora bila savremena, sekularna i moderna evropska država”, rekao je Bogdanović.

On je saopštio da su u gotovo svim segmentima vidljivi jako loši rezultati do kojih je dovela aktuelna vlast.

“Pravni poredak i vladavina prava naše države su narušeni, imamo katastrofalnu ekonomsku situaciju, dok je stopa nezaposlenosti najveća od 2006. godine”, kazao je Bogdanović.

Sa skupa je poslata poruka da je Demokratska partija socijalista kao stožer buduće vlasti, sa okupljenim građanskim snagama jedino rješenje koje vodi do stabilne Crne Gore i njenom ubrzanom putu ka integracijama.

Pored Bogdanovića Opštinskog izboroj konferenciji u Ulcinju ispred Izvršenog odbora prisustvolala je Drita Llolla, članovi Glavnog odbora iz našeg grada, predstavnici koalicionih partnera, kao i drugi gosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve