Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Opozicija pokazala prave, rušilačke namjere

Kako dodaju, opoziciji smeta što su taj grad obnovili poslije njihove prazne dugogodišnje vladavine

Svjedoci smo da se ovih dana manifestuju prave, rušilačke, namjere većine opozicionih partija. Kao što smo i upozoravali, dojučerašnji jurišnici Demokratskog fronta nijesu mogli da sakriju svoje lice, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Demokrtaske partije socijalista Pljevlja.

“Na njihovu žalost ali na sreću ogromne većine to su građani već prepoznali, tako da će odgovor na ovakvo činjenje dobiti na predstojećim parlamentarnim izborima. Ako je neko i bio u zabludi, sada je svakome valjda jasno ko su ti ljudi i navodni autoriteti koje predvode i organizuju grupice koje divljaju i uništavaju opšte dobro svih nas”, ističu u DPS Pljevlja.

Kako dodaju, opoziciji smeta što su taj grad obnovili poslije njihove prazne dugogodišnje vladavine.

“Zato bi da huškaju i ruše, a da nakon toga okrive druge partije, institucije i ljude. E pa gospodo, svako neka odgovara za svoja djela. A mi ćemo i dalje raditi i graditi ali i čuvati sve do sada izgrađeno, kako u infrastrukturnom tako i kulturološkom i identitetskom pogledu”, naglašavaju u pljevaljskom odboru DPS.

Onima koji danas pokušavaju da izazovu nemire poručuju da su Pljevlja mala sredina, u kojoj se svi znaju.

“Valja sjutra pogledati u oči one koje etiketirate i objasniti ko je ko. Jer koliko god pokušavate, znajte da je samo jedna univerzalna podjela odnosno podjela na dobra i loša djela. A ljude čine dobra djela. A vi samo nastavite da prelazite iz DF u Demokrate, pa onda nazad i tako u krug. Zato, dragi sugrađani, ne nasijedajte na sitne provokacije jer ovo je samo Siziofov pokušaj i priprema opozicije da opravdaju još jedan, nikad teži poraz na sledećim izborima”, zaključuju u DPS Pljevlja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve