Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Dok zapošljava rodbinu, Rovčanin bi i tuđe zasluge da prisvoji za sebe

Rovčaninu poručuju da pogleda svoje nastupe prije 2021., i isitiču da će uvdjeti kako današnji Rovčanin kritikuje onog Rovčanina od prije dvije godine

Iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja poručili su predsjedniku OO Demokrate Pljevlja Nikoli Rovčaninu da možda jeste spin majstor ali je pretjerao, reagujući na njegovu izjavu da su Demokrate za godinu dana u Pljevljima uradile više nego DPS za punih 30 godina.

“Hvalite se onim za šta je Vaša zasluga nula prekrižena, osim zapošljavanja rodbine u čemu ste rekorder za Ginisa”, poručili su iz DPS-a Pljevlja.

Ocjenjuju da su svi nabrojani rezultati rada, posljedica dugogodišnjeg strateškog i odgovornog pristupa u upravljanju i funkconisanju EPCG, dodajući, “Ono što ste prije dvije godine kritikovali sada se sa tim hvalite”.

Rovčaninu poručuju da pogleda svoje nastupe prije 2021., i isitiču da će uvdjeti kako današnji Rovčanin kritikuje onog Rovčanina od prije dvije godine.

Takođe, dodaju, “Ko je sad u pravu? To ćete morati sami sa sobom da razlučite”.

“A nama odgovorite za koju trasu su dobijeni UT (urbanističko-tehnički) uslovi? Za onu koju ste crtali flomasterom preko magistralnog puta i gradskih ulica ili prvobitnu kako je izdata u UT uslovima od nadležnih organa. Budite odgovorni pa kažite”, zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve