Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Plasiranjem neistina prepisivači glasača u Šavniku osiguravaju alibi za izvjestan izborni poraz

Podsjećaju, da su već dva puta pozvali nadležne institucije da provjere pomenute radnje i direktno se obratili ministru Filipu Adžiću da se dodatno založi kako bi javnost imala tačnu i pravovremenu informaciju

Dnevno politička tema u dnevnoj štampi, portalima, društvenim mrežama kada je Šavnik u pitanju, je tzv. prepisivanje glasača, imputira se DPS-u kako su glasači DPS-a zbog skorih izbora promijenili prebivalište i ,,migrirali“ u Šavnik, javnost obavještavamo da su ti navodi neistiniti. Cijenimo da aktivisti i podržavaoci tih nečasnih radnji upravo i plasiraju te neistine kako bi odgovornost skrenuli sa sebe, te osigurali alibi za izborni poraz, ocijenili su iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.

“Fijasko u Šavniku će doživjeti sigurno, pisanje im ne može pomoći jer oni ne znaju, zato što su u Šavnik tek došli, kako zaista stoje stvari. Da bi i javnost bila upoznata, podijelićemo sa vama činjenice. Izborne liste: Demokrate-Ujedinjena-Evropa sad na svojoj listi ima lica koja su od nedavno došla u Šavnik, a to su: nosilac liste Novica Krsmanović, zatim Ognjen Žugić, Mirjana Kandić i Mira Rajković. Ista je situacija i sa listom DF-SNP. Ni njihov nosilac liste – Gavrilo Cerović, nije imao registrovano prebivalište u Šavniku za prošle izbore, kao ni sljedeća lica koja su na listi: Milena Ašanin, Velimir Aleksić, Jasmina Perović, Ivana Mikić, Milan Glomazić i Darko Karadžić. Za listu DPS-a ostavljamo da procjenu urade, akteri afere prepisivanje glasača u Šavnik, a građanima Šavnika je više nego jasno da su na listi DPS-a njihovi sugrađani”, navodi se u saopštenju.

Podsjećaju, da su već dva puta pozvali nadležne institucije da provjere pomenute radnje i direktno se obratili ministru Filipu Adžiću da se dodatno založi kako bi javnost imala tačnu i pravovremenu informaciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve