Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Petrovac i Buljarica: Kuvar Radović je zamutio opasnu čorbu

Ranije je predsjednik MO Petrovac/Buljarica Demokrata Željko Bjelica naglasio da Radović iza svega što je uradio stoji svojim i imenom svoje časne porodice

Da Krsto Radović potiče iz časne porodice to nikad nijesmo dovodili u pitanje. Međutim, on nije samo obrukao svoju porodicu, nego čitavo mjesto i svoje Paštroviće. Uspio je da posvađa rođake, kumove i komšije. Jes da je po obrazovanju kuvar, ali je ovog puta zamutio opasnu čorbu, poručili su iz MO DPS Petrovac i Buljarice.

foto DPS

Ranije je predsjednik MO Petrovac/Buljarica Demokrata Željko Bjelica naglasio da Radović iza svega što je uradio stoji svojim i imenom svoje časne porodice.

“Drago nam je, što u Vašem odgovoru nijeste ništa demantovali iz našeg saopštenja jer svi odlično znamo da je sve što smo napisali gola istina! Znate vi da mi imamo što da tražimo u Petrovcu i Buljarici. O tome nam govore vaši glasači. Prevareni glasači iz Buljarice kojima ste obećali sve i svašta – od puteva i trotoara do kanalizacije i ostalih infrastrukturnih projekata. Ako ste zaboravili pogledajte snimke sa vaših skupova u Buljarici, mada Vas vaši bivši članovi svakodnevno podsjećaju na program i na to koliko ste ga ostvarili”, dodaju iz DPS-a.

Kako naglašavaju, prethodna vlast ostaće upamćena po tome da nije ništa uradila za Petrovac.

“Maske su pale i vrijeme je da Vas šire upoznaju, pošto se u Petrovcu svi dobro znamo”, poručuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve