Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Petnjica: Vlada zaslužuje pohvale za sve što je uradila tokom epidemije

Iskazana je puna podrška Vladinim mjerama za očuvanje svakog radnog mjesta i oporavka privrede

Vlada Crne Gore, zajedno sa Nacionalnim koordinacionim tijelom, zdravstvenim sistemom, opštinskim operativnim štabom i svim institucijama koje su uključene u borbu protiv KOVID-19 virusa, zaslužuje pohvale za sve što je urađeno u prethodnom periodu na očuvanju zdravlja građana, ocijenjeno je na sjednici Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Petnjica.

Foto: Ilustracija

Kako je saopšteno iz te stranke, na sjednici, koja je održana uz puno poštovanje svih mjera propisanih od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, iskazane su i pohvale za sve građane države i građane Petnjice koji su poštovanjem svih mjera dali značajan doprinos u borbi protiv epidemije.

“Iskazana je puna podrška Vladinim mjerama za očuvanje svakog radnog mjesta i oporavka privrede, kao i za socijalni paket za najugroženije građane. Sa sjednice je upućen apel svim građanima da nastave sa poštovanjem svih mjera NKT-a kako bi zajednički što prije izvojevali još jednu važnu pobjedu Crne Gore”, navode u Opštinskom odboru DPS Petnjica.

Sjednici su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva Suad Numanović i ispred Izvršnog odbora Mersudin Dautović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve