Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Petnjica: Manipuliše se vjerskim osjećanjima u cilju politizacije zakona

Zakonom o slobodi vjeroispovijestui svim građanima se garantuje sloboda vjeroispovijesti, a očigledno je da se manipuliše vjerskim osjećanjima u cilju politizacije ovog pitanja u izbornoj godini, tvrde u OO DPS Petnjica

Zakonom o slobodi vjeroispovijestui svim građanima se garantuje sloboda vjeroispovijesti, a očigledno je da se manipuliše vjerskim osjećanjima u cilju politizacije ovog pitanja u izbornoj godini, tvrde u OO DPS Petnjica.

Na sjednici su takođe upućene snažne poruke podrške državnim organima koji su pokazali svoju odlučnost u namjeri da se sačuva multietnički sklad i jedinstvo po čemu je Crna Gora prepoznatljiva, kao i podrška dijalogu između Vlade Crne Gore sa vjerskim zajednicama koji je poželjan način za rješavanje ovog pitanja.

Na sjednici je takođe zaključeno da će Petnjičani kao i uvijek do sada nastaviti da njeguju međuvjerski sklad i snažno doprinositi jačanju građanske i demokratske Crne Gore.

Konstatovalo se da je prethodna godina bila veoma uspješna sa aspekta realizacije izbornog programa, jer je završen značajan broj planiranih investicija ili je njihova realizacija pri kraju, zahvaljujući naporima lokalne samouprave uz konstantnu podršku Vlade Crne Gore.

Takođe se očekuje da će se i u ovoj godini nastaviti sa uspješnom realizacijom našeg izbornog programa na dobrobit svih građana Petnjice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve