Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Partije na vlasti u Herceg Novom ne rade ništa

Kako navode, svi odbornici partija na vlasti u dosadašnjim malobrojnim sjednicama su ćutali, bez stava i veoma skromnog znanja

Sjednica Skupštine Opštine Herceg Novi zakazana je nakon pet mjeseci. Za to vrijeme koalicija na vlasti smatrala je da ne postoji jedno jedino pitanje koje Skupština, kao najznačajnije tijelo u Herceg Novom, treba da razmotri. To najbolje govori o njihovom poštovanju građana, svih institucija, i same Skupštine. I kada su konačno zakazali sjednicu, požurili su da je što prije završe, poručuju iz novskog DPS-a.

“Umjesto da se posvete rješavanju akumuliranih problema grada koje su sami stvorili, odbornici lokalne vlasti odlučili su da blokiraju sopstveni (ne)rad. Blokirati (ne)rad mogu, jer imaju većinu, ali pobjeći od svoje nestručnosti, neodgovornosti unutrašnjihneslaganjana, ne mogu”, ističu oni.

Kako navode, svi odbornici partija na vlasti u dosadašnjim malobrojnim sjednicama su ćutali, bez stava i veoma skromnog znanja.

“Za njih Skupština opštine Herceg Novi nije mjesto na kome predstavnici građana treba da govore o potrebama grada i građana, već političko pozorište u kojem se dodvoravaju svojim političkim centralama. Zato posebno čudi ponašanje odbornika Novske Liste koju, navodno,interesuje samo Herceg Novi. Juče je svima postalo jasno da Novsku Lisu više interesuje Budva, nego Herceg Novi”, tvrde u DPS-u.

Kako ističu, svima je postalo jasno i da ćutanje SDP dovoljno govori o odnosima u koaliciji.

“Zato vjerujemo da građani Herceg Novog ne samo primjećuju šta se sve dešava u Herceg Novom, već i dobro pamte. E to je ono što najviše boli odbornike koalicije, posebno one koji do sada ne progovoriše jednu jedinu riječ, o jednoj jedinoj temi”, navode u ovoj partiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve