Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Ostvareni rezultat garantuju uspjeh na predstojećim izborima

"Na sastancima je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji sa osvrtom i na predstojeće ekonomske izazove koji su izazvani globalnom pandemijom novog koronavirusa”, navode iz DPS-a

U sklopu priprema za parlamentarne i lokalne izbore, koji su raspisani za 30. avgust, politički direktor Demokratske partije socijalista Crne Gore Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora boravio je u radnoj posjeti Kotoru.

foto DPS

U ime Opštinskog odbora DPS Kotor domaćin sastanaka bila je predsjednica odbora Tatjana Stanovčić sa svojim saradnicima.

“Radni sastanci održani su sa Operativnim štabom, predsjednicima mjesnih odbora i predsjednicima Komisija koje su formirane na nivou Opštinskog odbora sa ciljem boljeg koordinisanja aktivnosti u sprovođenju programa i politike partije. Na sastancima je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji sa osvrtom i na predstojeće ekonomske izazove koji su izazvani globalnom pandemijom novog koronavirusa”, navode iz DPS-a.

Politički direktor je pohvalio sve aktivnosti koje su u Odboru preduzete u prethodnom periodu kao i predan rad lokalne samouprave koja je, predvođena Demokratskom partijom socijalista, za godinu dana uspjela da pokrene značajne investicije u gradu.

“Sve ovo predstavlja dodatni razlog za optimizam i očekivanje da će građani Kotora ovakav rad prepoznati što će omogućiti izvjesnu ubjedljivu pobjedu na predstojećim loklanim i parlamentarnim izborima”, navode u ovoj partiji.

Takođe, kako dodaju, na sastancima su razmatrane mogućnosti kako dalje unapređivati ambijent za one subjekte čiji biznisi dominantno zavise od turizma i pružanja ugostiteljskih usluga a sve u skladu sa novonastalom situacijom.

“Na sastancima su iznijeti određeni predlozi koji će biti predmet daljeg razmatranja i koji će u finalu biti dio izbornog programa naše partije. Svi sastanci održani su uz puno poštovanje mjera i preporuka NKT-a”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve