Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Odbor povjerenika Opštine Budva u službi DF-a, u planu da se bazen vaterpolo kluba dodijeli Mandićevom sinu

''Odlazeći predsjednik Opštine Budva Marko Carević ovim činom nastavlja da krši zakon i demonstrira samovolju nad građanima Budve, a sve uz podršku premijera Crne Gore Dritana Abazovića'', navodi se u saopštenju

Dopuna Dnevnog reda za sjutrašnju sjednicu lokalnog parlamenta tačkom koja se odnosi na imenovanje Mila Božovića za potpredsjednika Opštine Budva predstavlja posljednji primjer u nizu javašluka lokalne vlasti, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Kako su ocijenili, to znači da će Odbor povjerenika, svjesno, van svih zakonskih okvira zajedno sa Markom Carevićem imenovati Božovića na pomenutu funkciju.

“Odlazeći predsjednik Opštine Budva Marko Carević ovim činom nastavlja da krši zakon i demonstrira samovolju nad građanima Budve, a sve uz podršku premijera Crne Gore Dritana Abazovića”, navodi se u saopštenju.

Kako smo u saznanju i kako se to očekuje, sljedeći korak Odbora povjerenika zajedno sa Carevićem je oduzimanje bazena na Pizani od Vaterpolo kluba Budva i njegovo ustupanje sinu jednog od lidera DF-a Andrije Mandića.

“Stoga, pozivamo premijer Abazovića da reaguje, spriječi nezakonito i neustavno djelovanje Odbora povjerenika i Marka Carevića, pa time pokaže da zaista poštuje zakone i Ustav Crne Gore te da istim ne maše samo u cilju svog lošeg PR-a”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve