Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Zbog pokušaja skrnavljenja državnih praznika nikšićka vlast zaslužuje žaljenje i prezir

''Gospodo 13. jul je Dan ustanka crnogorskog naroda protiv okupatora i domaćih izdajnika, protiv četništva čiju ideologiju vi slijedite''

Aktuelna lokalna uprava u Nikšiću ni 13. jul, kao nijedan državni praznik, nije mogla da čestita građankama i građanima bez svojih poigravanja i manipulacija sa državnim simbolima, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

“Ovoga puta im je ilustracija poslužila kao pokriće za loše i zle namjere. Kad već toliko očajnički pokušavate da budete Crnogorci ili Srbi po uzoru na kralja Nikolu, morate prvo osuditi Podgoričku skupštinu, pa se onda predstavljati kao “nasljednici” dinastije Petrović-Njegoš. Prihvatite sve što su predstavnici dinastije Petrović učinili za crnogorsku kulturu, nauku, prosvjetu, autokefalnu crkvu itd. Gospodo 13. jul je Dan ustanka crnogorskog naroda protiv okupatora i domaćih izdajnika, protiv četništva čiju ideologiju vi slijedite”, naveli su iz nikšićkog DPS-a.

Džaba im, dodaju iz DPS-a, svi bilbordi ovoga svijeta, sve ilustracije, pokušaj unižavanja i 13. jula i 21. maja.

“Crna Gora je zemlja antifašizma, nezavisna i suverena, zahvaljujući generacijama naših predaka, koji nas čine ponosnim i kojih se sjećamo sa pijetetom, i osjećajem rodoljublja, koji vi nikada ne možete imati, jer je vama matica i domovina druga država. No, srećom po Nikšić i Crnu Goru vaš politički kraj se bliži. Bliži se dan kada će opet pobijediti antifašističke ideje, kada će vam građani dati pravi odgovor i za srednji prst i za prijetnje, a najviše za nesposobnost i nerad, kojem svjedočimo svakog dana”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MNE083
11.07.2024-20:22 20:22

Samo naprijed DPS!!!