Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Zbog amaterskog djelovanja lokalne vlasti u Nikšiću, izgubljena sredstva za izgradnju vatrogasno-spasilačkog doma

''Trebalo bi čelnici Opštine da znaju da šarlatanski pristup, isprazne fraze ''radimo'', neće obezbijediti realizaciju projekata. Za to je potrebna stručnost, profesionalizam i posvećenost, u čemu oni očito oskudijevaju''

Najnovija informacija o preusmjeravanju neutrošenih sredstava u okviru Kapitalnog budžeta Crne Gore za 2022. godinu, dokazuje da lokalna vlast u Nikšiću svoj posao radi neodgovorno i neozbiljno, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

“Naime, jasno je precizirano da će iznos od 500.000 eura, prvobitno namijenjenih za izgradnju vatrogasno-spasilačkog doma u Nikšiću, biti preusmjeren iz razloga jer lokalna samouprava nije dostavila svu neophodnu dokumentaciju.

Trebalo bi čelnici Opštine da znaju da šarlatanski pristup, isprazne fraze “radimo”, neće obezbijediti realizaciju projekata. Za to je potrebna stručnost, profesionalizam i posvećenost, u čemu oni očito oskudijevaju”, navode u saopštenju.

Ostaje, kaže, da vidimo dokle će se Kovačević kititi tuđim perjem i promovisati rezultate rada prethodnog lokalnog rukovodstva kao sopstvene, ali i do kada će mlađane Demokrate nastaviti da besprizorno iznose pusta obećanja u svojim predizbornim kampanjama, za koja, kako svjedoče, nijesu sposobni da ih ispune.

“Jasno je da sad, kad su poluge vlasti u njihovim rukama, krivicu ne mogu svaliti na nekoga drugog, te da bi bilo moralno, časno i pošteno izaći pred lice nikšićke javnosti i saopštiti da je ovaj projekat propao samo i isključivo zbog nemara i neznanja čelnika nikšićke Opštine, predstavnika Demokratskog fronta i Demokratske Crne Gore.

U krajnjem, ovo je još jedan dokaz amaterskog djelovanja lokalne uprave, čije posljedice trpe građani Nikšića”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve