Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Za pravo, čast i slobodu Crne Gore

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić ocijenio je da je nikšićki DF dobro zabavio crnogorsku javnost

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić ocijenio je da je nikšićki DF dobro zabavio crnogorsku javnost.

Nikšić

“Kažu, oni kliču Crnoj Gori. Tragikomično. Vi koji je rušite i iznutra i svani, vi koji je devastirate, vi koji njenu zastavu palite usred Beograda, vi koji ste pokušali izvršiti državni udar i po njoj krvavo kolo voditi. Da, to su poklici, ali vandalski, rušiteljski, usklici jada i bijesa što vam se država zove Crna Gora, a ne Velika Srbija. Ali buka i bijes sa sobom nose i osudu. Osudu i u pravnom i ljudskom smislu”, navode u nikšićkom DPS-u.

Naglašavaju da su DF-u stigle presude od Zakona stigle, a od građana Crne Gore, redovno im se ispostavljaju na izborima.

“I upravo zbog naše Crne Gore, u kojoj ima mjesta i za vas takve kakvi ste, molimo vas da prestanete da branite i nju i njenu zastavu. Jer da je do vas, ne bi je ni bilo. Ne bi danas bili gdje smo – na evropskom putu, putu razvoja, gdje smo od jedne od najnerazvijenijih republika SFRJ postali najrazvijeniji pretendent za članstvo u EU”, poručuju u DPS-u Nikšić.

Da je do vas, kako kažu, sigurno ni mir u Crnoj Gori ne bi bio očuvan, u vrijeme kada se svuda okolo zveckalo oružjem.

“Ne bi bio očuvan ni multietnički sklad, kojim se i te kako ponosimo. Bole vas naše pune sale i mladih i starih. Bole vas naši ljudi, poput Kapela, kako ga nazvaste, koji je opet poput onog čuvenog Kapela, dobar strateg i vođa jednog sjajnog tima, zvanog Opštinski odbor DPSNikšić.

A koliko nas patosirate svojim saopštenjima i radom, govore brojni izborni ciklusi i rezultati. Ko je tu u knock – down, prosudiće građani, kao i kome se odbrojavaju sekunde političkog života. Na kraju, i opaska da vjerovatno ova “patosirajuća” saopštenja, družini iz DF-a piše neka agentura iz druge države, o čemu govori nevješto izbjegavanje ekavice. Zato, svako tamo đe mu srcu milije, a mi ćemo nastaviti ovdje, da se borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore”, zaključuju u nikšićkom odboru DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve