Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Većina ljekara sa litija, poznata imena sa opozicionih izbornih lista

"Danas objavljena lista doktora koji podržavaju litije, bila bi znatno primjerenija da se objavi kao izborna lista", poručili su iz Nikšićkog DPS-a.

“Danas objavljena lista doktora koji podržavaju litije, bila bi znatno primjerenija da se objavi kao izborna lista”, poručili su iz Nikšićkog DPS-a.

Kako dodaju u saopštenju, dominantna većina imena na njoj, poznata im je upravo sa izbornih lista i po političkom angažmanu.

”Kad god je trebalo biti protiv crnogorske državnosti i nezavisnosti, preko bijelih mantila oblačili su političke dresove. Toliko o nepolitičnosti njihovih skupova. Što se tiče njihove poruke da su ih okupili “vjera i Bog”, nedostaju jos samo “kralj i otadžbina” pa i da taj dio bude u skladu sa onim po čemu ih poznajemo”, poručuju iz DPS-a i dodaju da je javnost ostala uskraćena za odgovor, odnosno pojašnjenje njihove tvrdnje da nijesu prekršili mjere NKT-a.

”Svakako ih demantuje grupno poziranje i fotografija koju su dostavili javnosti. Očekujemo da stručno objašnjenje i rasegljivo tumačenje mjera NKT, daju svojim kolegama, nikšićkim doktorima, koji se već skoro četiri mjeseca hrabro i pregalački bore protiv epidemije koronavirusa. Njih više od dvije stotine ljekara vjerovatno željno iščekuje da sazna tu naučničku opservaciju svojih neodgovornih kolega”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve