Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Uprkos neviđenoj političkoj korupciji, Evropski tim za Nikšić zadržao 18 mandata

''Činjenica da je URA osvojila 28 glasova na mjestu na kojem prije tri nedjelje nije imala ni jedan glas, jasno svjedoči kakvim se sve nedozvoljenim i protivzakonitim metodama služila ova partija''

Uprkos neviđenim pritiscima na građane u mjestu Javljan, i očiglednoj političkoj korupciji od strane stranaka iz koalicije na državnom nivou, ukupni rezultat na lokalnim izborima u Nikšiću nije promijenjen, odnosno URA nije uspjela da osvoji mandat, saopšteno je večeras iz Opštinskog odbora DPS.

“Činjenica da je URA osvojila 28 glasova na mjestu na kojem prije tri nedjelje nije imala ni jedan glas, jasno svjedoči kakvim se sve nedozvoljenim i protivzakonitim metodama služila ova partija. Simpatizeri DPS su bili predmet stravičnih pritisaka i ucjena, a prijetilo im se i gubitkom radnog mjesta ukoliko ne glasaju onako kako odgovara URA”, navode u saopštenju.

Dodaje da je ovo samo još jedan primjer beskrupuloznih metoda kojima se služe partije koje čine vlast na državnom nivou, kao i potvrda da je URA sve samo ne proevropska stranka, imajući u vidu njihovo ukupno političko djelovanje, zaključno sa ovim danas skandalom.

“U potpunosti je, dakle, jasno da partije koje čine vlast na državnom nivou nemaju nijedan zajednički imenitelj izuzev mržnje prema Demokratskoj partiji socijalista i evropskom putu Crne Gore”, navode u saopštenju.

Ipak, i današnja, nova pobjeda Evropskog tima, kada su, dodaju, uspjeli da obrane mandat od zajedničkog destruktivnog djelovanja konkurencije pokazatelj je da podrška toj partiji jača iz dana u dan te da će veoma brzo se vratiti u poziciju predvođenja daljeg evropskog puta naše države.

“Zahvaljujemo našim vjernim simpatizerima i glasačima, koji su pokazali da se ne daju zastrašiti i da njihovi principi i politička uvjerenja nijesu i nikad neće biti predmet prodaje”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
04.04.2021-22:35 22:35

Budite aktivni..pametni..mi ne smijemo dozvoliti..da srbijanci..i Trebinjci dobiju licne karte..stim sto bi unistili crnogorsku drzavu CG..

Cico
04.04.2021-22:35 22:35

URA njihovo je vrijeme proslo vjerujte da im niko nista ne vjeruje zamislite ovog kriminala danas u Niksic ko ovijem daje podrsku za bilo sto taj je za psihijatrije na lijecenje!