Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Sramno je što Kovačević pokušava uniziti svijetle datume crnogorske istorije

Da predsjednik Opštine Nikšić, nema granica u svojim neznavenim istupima jeste i poređenje nedavnih litija sa najsvjetlijim datumima crnogorske istorije i bitkama za slobodu crnogorskog naroda, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić

Da predsjednik Opštine Nikšić, nema granica u svojim neznavenim istupima jeste i poređenje nedavnih litija sa najsvjetlijim datumima crnogorske istorije i bitkama za slobodu crnogorskog naroda, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su istakli, porediti pale junake na Grahovcu i Vučjem dolu sa ovdašnjim demonstrantima protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti je u najmanju ruku degutantno.

“Pitamo predsjednika Opštine priliči li jučerašnjem datumu to što su njegovi jurišnici iz Elektroprivrede Crne Gore sa zastavama druge države slavili jubilej bitke na Grahovcu”, navode u saopštenju.

Takođe, dodaju, ti junaci od kojih većina ima policijske dosijee, slika su i prilika Kovačivićevih jurišnika na svijetle tekovine crnogorske istorije sa kojim se ovaj Vučićev poslušnik uporno pokušava obračunati.

“No, preživjela je Crna Gora i mnogo vispernije i surovije od svih ovdašnjih kovačevića i njima sličnih, pa će i njih”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve