Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Sramna reakcija Uprave policije koja je dozvolila da nacionalisti prekinu proslavu Dana pobjede protiv fašizma

Napominju da će Nikšić ostati perjanica antifašizma

Reakcija Uprave policije, koja je dozvolila militantnim kleronacionalistima da prekinu proslavu Dana pobjede nad fašizmom sramotna je i nezapamćena i može se porediti samo sa onom kada je 4. i 5. septembra korištena sila kako bi se napali mirni demonstranti koji su iskazivali svoje nezadovoljstvo zbog ustoličenja Joanikija Mićovića u Cetinjskom manastiruž, ocijenili su iz OO DPS Nikšić.

“Takođe, današnje provokacije od strane nacionalista pokazuju da je u Crnoj Gori, kao što smo tvrdili odavno, na djelu oživjeli fašizam koji kroz djelovanje pojedinih paravjerskih organizacija, političkih stranaka, pojedinih NVO i medija nastoji ostvariti svoje velikodržavne projekte i ideje”, poručili su iz DPS Nikšić.

Napominju da će Nikšić ostati perjanica antifašizma.

“Na kraju, da ponovimo još jednom – Nikšić je bio i ostaće perjanica antifašizma a fašističku ideologiju smo porazili jednom i porazićemo je koliko god puta je potrebno – mirno, demokratski i civilizovano”, zaključuju iz DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
14.07.2022-06:24 06:24

Da najlake im udarit na CRNOGORCE ! Pitali se ko DOKLE smo dosli da u svojoj kuci od policije ne smijes slavit svoj praznik-Kim un -je ovako radijo!