Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog palili i rušili kuće onima koji su stajali na braniku domovine

IZ DPS-a Nikšić pozivaju smijenjenog premijera i ministarku iz Vlade koja više nema nikakav legitimitet, da prestanu da degradiraju državne funkcije koje su im dopale, te da prestanu da direktno učestvuju u ovakvom nezapamćeno sramotnom činjenju

Oni koji suštinski žele da sruše državu Crnu Goru, svoju destruktivnost pokazuju i kroz svoje besramne namjere sprovođenja pravnog nasilja, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su istakli, podsjećanja radi, u domaćinskoj državi kakva je Crna Gora, samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog palili i rušili kuće onima koji su uvijek stajali na braniku svoje domovine.

“Svaki časni i dostojanstveni građanin našeg grada, bez obzira na svoju političku pripadnost, odbiće da stane u odbranu pravnog i političkog nasilja kakvo sprovodi davno smijenjeni premijer Dritan Abazović”, navodi se u saopštenju.

IZ DPS-a Nikšić pozivaju smijenjenog premijera i ministarku iz Vlade koja više nema nikakav legitimitet, da prestanu da degradiraju državne funkcije koje su im dopale, te da prestanu da direktno učestvuju u ovakvom nezapamćeno sramotnom činjenju.

“U krajnjem, da imaju stida, poručili bismo im da se stide”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
06.04.2023-14:09 14:09

Cetnici okupatorski su sad u prolazu i sto dokuce sapama to poruse i popale u CG a nestanu ka aprilsi snijeg jer starim cetnickim musterijama u CG je Drug TITO nacinijo dom na GOLI OTOK da krce i kresu kamen to je taj pelicilin TITOV koji je sve cetnike lijecijo od bolesne zaraze nacionalisticke !

Mirela
06.04.2023-14:21 14:21

Strogo kontrolisat Abazovicu diplomu koju je dobijo od SARAJEVA -BIH Da li je moguce da jedan skolovan covjek fakultetski obrazovan sa ovakvim znanjem moze bilo sto radit u administraciji ?Izviniti se BIH i njihove diplome ne priznati u CG! Nedaj boze ako su svi izasli sa diplomama ovakvim znanjem iz univerziteta Sarajevskog  !