Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Radujemo se što će se dokazati da su Demokrate srpski nacionalisti

U nikšićkom DPS-u ističu da je očigledno da je prikrivanju došao kraj pa će sami akteri, na sopstvenu inicijativu, imati priliku da javnosti kažu i sebe pokažu u pravom svijetlu, onako kako su to uradili i sinoć

Željno iščekujemo i sa radošću ćemo primiti prijavu od Demokrata za sudski proces, koji će za ishod imati dokaz da su skup srpskih nacionalista, poručili su večeras iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

U nikšićkom DPS-u ističu da je očigledno da je prikrivanju došao kraj pa će sami akteri, na sopstvenu inicijativu, imati priliku da javnosti kažu i sebe pokažu u pravom svijetlu, onako kako su to uradili i sinoć.

“Svakako da ćemo u tom postupku, za svjedoke pozvati sve njihove članove koji su svesrdno prošle noći pjevali stihove u čast nama susjednoj državi, što se i vidi sa snimka”, dodaju u toj stranci.

Ne sumnjaju, kažu, da će se njihove tvrdnje dokazati, jer su predstavnici Demokrata, koliko god željeli da zaštite partijske dugove i partiju, pred sudom, kao i svi građani, dužni da govore samo istinu.

“Ali prije svega ovoga sud će se pozabaviti slučajem potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata u Beranama”, zaključuju u Opštinskom odboru DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve