Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić poručuje URA: Pravite cirkuzante od sebe, a mi ćemo bar malo praznične radosti pružiti građanima

Današnji performans u organizaciji pokreta URA predstavlja ružnu, ali i tužnu sliku članova te partije, koji su pokazali kako izgleda kada odrasli ljudi, u želji da bar nekog građanina Nikšića privuku, prave od sebe cirkuzante. To je saopšteno iz DPS Nikšić

Današnji performans u organizaciji pokreta URA predstavlja ružnu, ali i tužnu sliku članova te partije, koji su pokazali kako izgleda kada odrasli ljudi, u želji da bar nekog građanina Nikšića privuku, prave od sebe cirkuzante. To je saopšteno iz DPS Nikšić.

“Nedorasli i nezreli za ozbiljan politički angažman i rukovođenje Nikšićem, uz to neduhoviti i još manje kreativni, posegli su za oprobanim primitivnim animiranjem građana, što je već viđeno iz opusa njihovih koalicionih partnera iz DF-a. Tako su danas svojim kolegama iz Fronta pokazali da i oni znaju za mizerne i bestidne poteze kojima prikazuju svoj karakter i političku bezidejnost”, navode oni.

“Mi se naravno nećemo spuštati na njihov prizeman nivo, već ćemo kao i do sada istrajati u naumu da Nikšićanima obezbijedimo minimum radosti čak i u ovim teškim epidemiološkim uslovima. Sigurni smo da građani prepoznaju naše iskrene namjere i da sa podsmijehom i prezirom gledaju na nakaradne per-formanse ove neozbiljne družine”, zaključuju u saopštenju Opštinski odbor DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve