Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Pokušaj samoizacije Crne Gore, budući modus operandi zvanične Srbije u susret popisu

Zvanična Srbija, učestalo, različitim postupcima i izjavama svojih predstavnika, ignoriše suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore. Takav odnos demonstrirao je danas i predsjednik te susjedne države kada je izjavio da će direktno ići u razgovore sa lokalnim upravama u Crnoj Gori, preskačući državne institucije, ocijenili su iz DPS Nikšić

Zvanična Srbija, učestalo, različitim postupcima i izjavama svojih predstavnika, ignoriše suverenitet i ter-itorijalni integritet Crne Gore. Takav odnos demonstrirao je danas i predsjednik te susjedne države kada je izjavio da će direktno ići u razgovore sa lokalnim upravama u Crnoj Gori, preskačući državne institucije, ocijenili su iz DPS Nikšić.

Ostatak saopštenja prenosimo u cjelosti

Kako je najavio, krenuće od lokalne uprave Nikšića, na čijem čelu svakako ima adekvatnog sagovornika, prekaljenog borca za “srpski svet“, predsjednika Opštine Marka Kovačevića. Pošto se “bitka za Nikšić“ nije baš završila onako kako su se nadali njeni kreatori, sada se cilj pokušava postići preko lokalnih profesion-alnih boraca za ugroženo velikosrpstvo. U našem slučaju preko predsjednika opštine nedostojnog te funkcije, Kovačevića. Za paradnu odbranu srpskog naroda, koji ni na koji način nije ugrožen u našoj državi, izabran je Nikšić, jer je nedavno kao naručen stigao vapaj Kovačevića da su Srbi napadnuti i da treba ot-voreno da se brane.

Očigledno je, da je ovaj pokušaj saoizacije Crne Gore, budući “modus operandi“ za “sabranje“ i sabiranje “velikosrpstva“, u susret popisu. Posebno je zabrinjavajuće da je ovo statističko istraživanje očigledno mnogo važnija tema za Srbiju nego samu Crnu Goru u kojoj se on sprovodi. Nagledali smo se ovakvih neslavnih pokušaja odbrane i zaštite velikosrpstva, i zaista čudi da nekome pada na pamet da ponavlja tuđe greške umjesto da na njima uči.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
24.06.2021-22:27 22:27

Samo nastavi Pizdousta marvo da branis i Srbe U Crnoj gori, kazem ” bravo ” Samo iz jednog razloga a taj razlog je takav, dje ste gpd vi Pizdousti Pinokio branili Srbe njih tamo vise nema. Primjera radi Hratska i Kosovo i jos uvijek vam narod vjeruje posto ih svakodnevno napajate strahom i mrznjom kao sto je to radio tvoj predhodni gazda Milosevic. Ali neka kada su toliko zatucani onda nisu nista bolje ni zasluzili po mom misljenju. Cast izuzetcima posto sam ubijedjen i imam mnogo plemenitih Srba kao dobre prijatelje sa kojima dijelim i dobro i zlo.

Krsto
25.06.2021-16:02 16:02

Nije sala vjerujte mi…Posle one sulude price o cevapima Aleksandar Vucic je napravio jos veci ispad…Primio je ORDEN od vladike Vranjskog Pahomija Gacica..Kacavenda je valjda bio na bolovanju..Boli ga *****…Vucic se sad hvali da je on jedini predjsednik koji je primio orden-koji mu je turio Pahomije..Da vas podjsjetim da je Pahomije bio opruzen za silovanje cetvorice srednjoskolaca..Oslobodjen je optuzbe ne zato sto nije kriv vec zato sto je crkva platila po milion dinara roditeljima djece da povuku tuzbe..Samo dvije godine kasnije Pahomija je njegov sluga-mlad momak optuzio da ga je ucjenjivao i htio da ga siluje… Zoran Kesic je u… Pročitaj više »