Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Osuđujemo paljenje automobila Željka Perovića, Demokrate da ne manipulišu ovim slučajem

''Demokrate da se kanu iznošenja kleveta i unošenja nemira među stanovnicima grada pod Trebjesom''

Opštinski odbor DPS Nikšić saopštio je da najoštrije osuđuje paljenje automobila u vlasništvu Željka Perovića bivšeg fudbalera i istaknutog sportiste.

Takođe, ističu da “s gnušanjem odbacuju navode Demokrata da Demokratska partija socijalista stoji iza ovog vandalskog čina”.

“Imajući u vidu da se radi o napadu na imovinu i ugrožavanje bezbjednosti, pozivamo Demokrate da se kanu iznošenja ovakvih kleveta i unošenja nemira među stanovnicima grada pod Trebjesom. U dobro prepoznatljivom maniru neznavene Demokrate i optužuju i sude i presuđuju. Rade sve ono što nije njihov posao. Niti su policija, niti tužilaštvo, niti sudstvo”, poručuju iz nikšićkog DPS-a.

Koriste ovu priliku koju su im, kako kažu, oni dali, da pitaju Demokrate “ko je zapalio automobil u vrijeme predizborne kampanje?”

“Odgovorite na pitanje, vjerujemo da vam neće biti teško. Dakle, gospodo demagozi, kanite se optužbi bez argumenata, kanite se intriga i izmišljotina.

Uz žaljenje zbog nemilog događaja u našem gradu i štete koju je pretrpio gospodin Perović, pozivamo nadležne organe da pod hitno otkriju počinioca i javno saopšte njegovo ime. Takođe pozivamo nadležne da objave imena lica koja su u toku predizborne kampanje zapalila automobil aktiviste Demokratske Crne Gore, kako bi se jednom stalo na put lažima proizvedenim u kuhinji ove partije”, zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DPS Nikšić: Osuđujemo paljenje automobila Željka Perovića, Demokrate da ne manipulišu ovim slučajem – CG Vijesti
15.07.2021-10:12 10:12

[…] Aktuelno […]