Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Odlaskom kod Carevića, Kovačević pokazao nemoć

''Kovačeviću će ipak sve ovo biti uzalud jer su građani Nikšića odlučni da izaberu evropski put razvoja umjesto povratka u prošlost koji koalicija na čijem je on čelu nudi'', navode u saopštenju

– Da se koaliciji Za budućnost Nikšića ne piše dobro na predstojećim izborima, pokazuje i odlazak nosioca liste Marka Kovačevića na noge istaknutom Frontovom jurišniku i tobdžiji, predsjedniku Opštine Budva, Marku Batu Careviću, poručuju iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

“Shvativši da ga čeka ubjedljiv poraz, Kovačević je uprkos aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Budvi pošao da se vidi sa Carevićem kako bi od njega tražio logistiku u vidu kriminalnih struktura iz Budve koje bi trebalo poslati u Nikšić u nadi da će time spriječiti sunovrat koji ova koalicija doživljava iz dana u dan. Kovačević, dakle nedostatak harizme i snage nosioca liste pokušava nadomjestiti podrškom Batove predizborne artiljerije.

Uz sve to po ko zna koji put svjedočimo zloupotrebi državnih resursa u predizborne svrhe budući da Carević u kabinetu predsjednika Opštine obavlja partijske sastanke, ugošćava i daje podršku jednom nosiocu liste i to iz druge opštine.

Kovačeviću će ipak sve ovo biti uzalud jer su građani Nikšića odlučni da izaberu evropski put razvoja umjesto povratka u prošlost koji koalicija na čijem je on čelu nudi”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve