Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Nova vlast u Nikšiću diči se našim projektima, sami ništa nijesu napravili

Poručuju da aktuelna vlast nastavlja da se ''kiti tužim perjem''

Nije tako davno bilo kada je Vlada premijera Duška Markovića uplatila Opštini Nikšić sredstva u iznosu od 200.000 eura za rekonstrukciju dvorane u Sportskom centru Nikšić. Kompletna tadašnja opozicija iznosila je maliciozne komentare na račun te donacije, dok danas se slavodobitno hvale “na sva zvona”, sa istim tim sredstvima, na osnovu kojih su i započeti radovi, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Zbog javnosti podsjećaju da je prethodna lokalna uprava raspisala tender, za  koji kažu da  “je pod čudnim okolnostima oboren”.

“Takođe, dodatnih 58.000 eura, za koje sadašnje rukovodstvo lokalne samouprave pominje da je ono obezbijedilo, su iz tada raspisanog tendera za održavanje objekata, i koje nijesu u cjelosti utrošene prošle godine. Isto tako i radovi u svlačionicama se rade po predmjeru i predračunu koji su takođe urađeni za vrijeme prethodne vlasti”, dodali su iz DPS Nikšić.

Poručuju da aktuelna vlast nastavlja da se “kiti tužim perjem”.

“Sve u svemu, ovo je samo nastavak priče o “kićenju tuđim perjem” i nesposobnosti aktuelne vlasti u Nikšiću da sama osmisli, planira i obezbijedi sredstva za neke nove projekte, koje do sada građani Nikšića nijesu mogli vidjeti, a po svoj prilici i neće”, zaključili su iz DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve