Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Nikšićani sinoć svjedočili neskrivenim izlivima mržnje

"Desila se u Nikšiću prava parada nacionalističko-šovinističkog kiča", piše saopštenju

Večeras je na nikšićkim ulicama održan političko-promotivni skup crkveno-partijske-kriminogene koalicije, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

“Desila se u Nikšiću prava parada nacionalističko-šovinističkog kiča. Red crkvene muzike sa CD plejera, red novokomponovanog turbo-folka na temu “ne damo svetinje” red nacionalističkih pokliča “ovo je Srbija i Kosovo je srce Srbije”, a za refren obavezno pominjanje predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista, uz već poznatu ikonografiju, slika je ovog auto skupa. Večeras su Nikšićani svjedočili neskrivenim izlivima mržnje i vulgarnosti prema onima koji ne pozdraviše njihovu anticrnogorsku ostrašćenost”, piše u saopštenju.

Jasno je, navode iz DPS-a, “da ne može biti jasnije”.

“Bili su ovo posljednji pokušaji pred 30.avgust, da se regrutuju svi srpski nacionalistički resursi u Crnoj Gori, ne bi li svoje političke eksponente okuražili pred već vidljivim fijaskom. I što su izbori bliži oni su bučniji. I što su izbori bliži to je istina o crkveno-partijskoj koaliciji ogoljenija, iako su večeras neki svoja lica krili iza fantomki. A istina je da ne protestvuju oni na ovaj način protiv bilo kog zakona, nego ne birajući sredstva se bore protiv države Crne Gore, njenog suvereniteta i građanskog koncepta.

No, Crna Gora i njeni građani poslali su u prošlost sve one koji su radili protiv njenih interesa, pa će tako i ovu družinu okupljenu oko Mandića, Medojevića, Bečića, Abazovića, a sve pod pokroviteljstvom Mitropolije crnogorsko-primorske. Zato će 30.avgusta ubjedljivije nego ikada do sada pobijediti građanska Crna Gora. Pobijediće Demokratska partija socijalista, jer mi čvrsto stojimo na braniku svoje zemlje, čuvamo njen multietnički i mutikonfesionalni sklad i evropske vrijednosti”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve