Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Mitrović je kadar za ispadanje iz lige, a ne za Ligu šampiona

Prema njihovim riječima jurišnik na funkcije grabi sve što vidi pred sobom

Demagozima udario trenutak slave u glavu, pa vide sebe čak i u Ligi šampiona. Gospodo populisti, ne ulazi se u Ligu šampiona sa kadrovima kao što je Marko Mitrović, nesposobni doktor i univerzalni “ekspert”. To su kadrovi za ispadanje u niži rang takmičenja, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Srećom po Sutjesku, Mitrović neće igrati na terenu, mada nas ne bi začudilo da u svom kompleksaškom zanosu i tu ulogu preuzme. Nadamo se da će opet sve zavisti od igrača, koji će bez sumnje donijeti Sutjesci nove uspjehe na domaćoj i međunarodnoj sceni”, poručuju iz DPS-a Nikšić.

Prema njihovim riječima jurišnik na funkcije grabi sve što vidi pred sobom.

“Kažite Nikšićanima i Nikšićankama koliko funkcija ima vaš univerzalac. Vaš najveći stručnjak, koji je kritikovao doktora Ašanina gdje god je stigao, a već sada ima više funkcija nego doskorašnji direktor Opšte bolnice. Objasnite vi nikšićkoj javnosti vašu halapljivost i opsjednutost, vaš politički revanšizam, a za sve što tvrdite protiv naših ljudi i DPS-a izvolite pa dokažite na sudu i procesuirajte”, istakli su iz DPS-a Nikšić.

Dodaju da samo zapamte da ruka pravde neće zaobići ni njih, ni njihova nedjela.

“Vještačka krila na kojima letite ne mogu vječno da traju. Vi zube lomite samo sami sebi, a počećete i bukvalno da ih lomite jedni drugima u borbi za funkcijama. Treba li da vas podsjećamo da je DPS najjača partija u Crnoj Gori i ubjedljivo najjača partija u Nikšiću”, istakli su iz DPS-a Nikšić.

Poručuju da su očekivali ste njihov sunovrat, ali su se grdno prevarili.

“Za promjenu, pređite sa izlizanih fraza i demagogije na konkretna djela. Spriječite produkciju sramnog uradka Borisa Malagurskog i rasteretite vašeg “eksperta” Mitrovića, pogubiće se od toliko funkcija”, zaključuju iz DPS-a Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve