Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Medojević prvo da objasni šta agent BIA Žarko Kilibarda radi u Nikšiću

,,Vjerujemo da ''sveznajući'' Nebojša Medojević, ima neka saznanja o raznim osobama direktno ili indirektno povezanim sa Vučićevom SNS, koji pohode Nikšić u doba predizborne kampanje''

Vjerujemo da “sveznajući” Nebojša Medojević, ima neka saznanja o raznim osobama direktno ili indirektno povezanim sa Vučićevom SNS, koji pohode Nikšić u doba predizborne kampanje, pa bi umjesto spinova koje šalje u javnost, ne bi li zavarao trag, trebalo da se pozabavi mnogo važnijim pitanjima, poručeno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Na primjer: Šta izvjesni Žarko Kilibarda, agent BIA radi u Nikšiću? Šta rade funkcioneri Auto – moto saveza Srbije? Na koji način i zašto su angažovani ljudi iz Rukometnog saveza Srbije u predizbornoj nikšićkoj kampanji? Kakva je uloga Radosava Šljivančanina, supruga predsjednice UO Rukometnog saveza Srbije, jednog od četvorice putnika iz Srbije koji su se uputili ka Nikšiću kad su kod njih prije par dana pronađene veće količine novca, laptopovi, srpske zastave? Podsjećamo da je sa Šljivančaninom u automobilu bio i gradski funkcioner Vučićeve SNS, Nemanja Stajić. Takođe građani Nikšića mogu već duže vrijeme u našem gradu vidjeti člana Glavnog odbora SNS, i funkcionera Rukometnog saveza Srbije Vladimira Mandića”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić i poručuju:

#Tim povodom pozivamo nadležne organe da ispitaju šta u Nikšiću organizovano rade građani susjedne države, uglavnom povezani sa vladajućom strankom u Srbiji. Kakav je njihov interes da se bave lokalnim izborima u susjednoj državi? Da li su eventualno strani mentori DF procijenili da su lideri Demokratskog fronta toliko nesposobni pa sad moraju da ih direktno kontrolišu i koordiniraju. Nakon prokockanog rezultata iz avgustovskih izbora, i pored toliko uloženih para i logistike, očigledno se Mandiću, Medojeviću i Kneževiću više ništa ne može prepustiti bez direktne kontrole finansijera”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve