Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Direktor Opšte bolnice Marko Mitrović, neznanjem i skandalima potpuno urušio ustanovu

Takođe, dodaju, ne smijemo zaboraviti ni njegove protivzakonite aktivnosti koje su se odigrale u nikšićkoj bolnici povodom tadašnjeg navodnog napada na aktivistu DF tokom kampanje za lokalne izbore prošle godine

Opšta bolnica Nikšić ponovo skandalima puni novinske stupce i daje primjere neprofesionalnog rada medicinskog sistema Crne Gore, a sve je odraz promjene rukovodećeg kadra koji svojim odnosom doprinosi da se takav način rada i loša organizacija preslikava i na rad zaposlenih, kažu u nikšićkom DPS-u.

“Podsjećamo da se direktor nikšićke bolnice Marko Mitrović, funkcioner Demokrata, još od kada je partijski uhljebljen na njeno čelo, prevashodno bavio smjenama, partijskim zapošljavanjima i revanšizmom, i to u vrijeme najstrašnijeg perioda jeka pandemije koronavirusa, kada smo svjedočili ogromnom rastu broja oboljelih, smrtnih slučajeva i sveopštem haotičnom stanju”, kažu u DPS Nikšić.

Takođe, dodaju, ne smijemo zaboraviti ni njegove protivzakonite aktivnosti koje su se odigrale u nikšićkoj bolnici povodom tadašnjeg navodnog napada na aktivistu DF tokom kampanje za lokalne izbore prošle godine.

Takav, kakko kažu, Mitrovićev amaterizam i neprofesionalni rada u prethodnih godina dana odrazili su se na instituciju koju predvodi, i ostavili toliki trag da je Opšta bolnica Nikšić potpuno degradirana i više ne uživa povjerenja naših sugrađana kao nekada, što je nedopustivo zbog svih časnih, stručnih i humanih ljekara koji tamo rade.

“Nakon ovog najnovijeg skandaloznog događaja, poslije svih zlonamjernih zloupotreba funkcije od strane direktora, a za dobro svojih kolega i svih građana Nikšića, pozivamo Mitrovića da konačno podnese ostavku, kako bi nikšićka bolnica i njeni zaposleni nastavili da nesmetano funkcionišu i rade onako kako su to činili prije nego je on došao na njeno čelo”, zaključuju u Opštinskom odboru DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
rada
27.03.2022-08:06 08:06

Ko bre da podnese ostavku? Pa nema tog skandala i te greske koja bi njega na to natjerala.Cim je dosao smjenio je sve nacelnike i glavne sestre koji su godinama unazad bez i jedne greske obavljali svoj posao.Doveo je na ta mjesta svoje prijatelje ne razmisljajuci o kompetentnosti istih za ta radna mjesta. Ima vise tuzbi na njegov rad i odnose u kolektivu nego svi direktori zdravsrvenih ustanova zajedno. Medjutim,treba ostaviti sve te privilegije znajuci da nakon odlaska sa mjesta direktora nece imati kome da kazes dobro jutro u ustanovi.Nek se ne nada ni u ove poltrone,jer su i Iliji… Pročitaj više »