Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Kovačevićevi prioriteti nijesu razvojni projekti već destabilizacija građanske Crne Gore

Kovačević 5. septembar vidi kao momenat za obračun sa svim građanima Crne Gore, koji ne pristaju na posrbljavanje, koji dižu glas protiv falsifikovanja istorije i krađe budućnosti Crnoj Gori, poručuju iz DPS-a

Da smo bili u pravu kada smo nedavno ustvrdili da je kabinet predsjednika Opštine Nikšić postao regrutni centar dobrovoljaca za najprljavije akcije u korist velikosrpskog nacionalizma, pokazala je i fotografija ispred Cetinjskog manastira tzv. “nikšićkih kobri”, koji su dio Kovačevićeve ekipe, a borave u Manastiru kao paravojna formacija, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Na snimku su Nikšićanima dobro poznata lica, aktivisti Demokratskog fronta sa podebelim policijskim dosijeima, obučeni i spremni za izazivanje nereda svih vrsta, a u međuvremenu uhljebljenih u Elektroprivredu Crne Gore”, navode iz nikšićkog DPS-a.

Prema njihovim riječima, sada je svima nedvosmisleno jasno, “da su Kovačeviću prioritet u radu, ne razvojni projekti grada pod Trebjesom, nego poslovi u interesu i zarad velikosrpskog nacionalizma i četničke ideologije, kojoj se isti divi od malih nogu”.

“Sada kroz politiku koju reprezentuje pokušava oživjeti duh vremena u kom su bitisali njegovi idoli Čiča Draža, Đurišić i drugi.

Kovačević 5. septembar vidi kao momenat za obračun sa svim građanima Crne Gore, koji ne pristaju na posrbljavanje, koji dižu glas protiv falsifikovanja istorije i krađe budućnosti Crnoj Gori, kao građanskoj, sekularnoj državi. Zato on i njegove horde kreću u ofanzivu, unaprijed svjesni da i ovu bitku gube, kao i svaku onu u kojoj su jurišali na slobodnu i proevropsku Crnu Goru”, zaključuju iz nikšićkog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve